Art by Linda

Välkommen till Art by Linda!
Jag erbjuder unika, handgjorda konstverk skapade av mig. Varje skapelse är ett unikt verk som fångar betraktarens uppmärksamhet. Här hittar du mina egna designade tavlor och diverse andra konstverk som skapar. Jag använder mig av tekniker som Pouring och Resin, men blandar gärna in andra tekniker för att skapa nya och spännande konstverk. Upptäck vackra färger, former och mönster som ger ett nytt liv till ditt hem. Genom att jag gärna utforska olika skapande, kan du hitta lite blandad konst här på min sida. Kolla in mina skapelser och upptäck det unika skapandet som jag har att erbjuda. 

Ta ett steg utanför det vanliga och köp konst som är helt unik! Utforska vårt sortiment av modern, abstrakt och traditionell konst som är perfekt för att dekorera hem och kontor. Se till att ditt hem eller kontor är helt unikt med Art by Linda!

Vad är Pouring?

Pouring tavlor är en konstteknik där olika färger av akrylfärg blandas och hälls över en yta, vanligtvis en canvasduk. Genom att hälla eller flytta färgen skapas unika abstrakta mönster och effekter. Tavlan kan sedan manipuleras genom att luta, blanda eller använda olika verktyg för att skapa önskat utseende.