Om ägaren

Hej!


"Allt börjar med en dröm" - Jag tror att alla har en dröm som de vill uppnå. På vår sida hittar du många verktyg som du kan behöva för att förverkliga dina drömmar och göra dem till en verklighet. Upptäck hur du kan nå dina mål och uppfylla dina drömmar!

Jag heter Linda och min resa till att starta detta företag började 2010. Jag hade länge velat ha en egen butik där jag skulle sälja änglar och smycken som jag skapade. Jag såg framför mig en lite mysig presentbutik. Det fanns dock inga pengar till detta så jag gjorde en webbutik som gick skapligt men inget jag kunde leva på. Så jag tog ett jobb på ett callcenter och jobbade där i ca 3 år innan jag brände ut mig.

I en hektisk värld där kraven är höga och livet rör sig i rasande tempo, kan vi ibland glömma bort att ta hand om oss själva. Detta är särskilt sant för oss som har ansvaret av att vara förälder och är arbetsnarkoman. Vi står inför utmaningen att balansera karriär, hem och familj, samtidigt som vi sätter våra egna behov åt sidan. Det är inte konstigt att några av oss till slut bränner ut sig.

Det tog ca 9 år för att må så pass bra att jag orkade ge mig själv egen tid och prioritera mig själv för att kunna orka vara den mamma jag ville. Många kurser och tankar senare insåg jag att jag behövde få jobba med skapande av olika slag.

Detta är en påminnelse om vikten av att ta hand om sig själv, även i rollen som förälder. Det är inte bara våra barn som behöver oss, utan även vi själva behöver skapa egen tid för att vara närvarande och engagerade. Genom att prioritera vårt eget välbefinnande kan vi ge våra barn den bästa versionen av oss själva och skapa en sund och kärleksfull miljö för dem att växa upp i.

 Med vänlig hälsning, Linda